Известие

Collapse
No announcement yet.

хора, помагайте!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• хора, помагайте!!

Колеги имам два въпроса като запаля колата и карам в София Алфата ми загрява малко преди пред последната чертичка и чувам как се включва перката на радиатора питането ми е нормално ли е да се включи на толкова високи градуси и ми направи впечатление катоотворих капака и погледнах радиатора че има 2 перки но се включва само 1-(дясна) а на нея също пише номер 1 а втората перка (2) изобщо не се включва...Как съвет ще ми дадете нормално ли е това ако не -какво да направя имам алфа ромео 146 1.6 боксер 95 г

моля, поставяй по-смислени заглавия
    Last edited by tonov; d.m.y г., 22:12.

Така,както го обясняваш,си ОК.Така трябва да бъде.Не се притеснявай!Втората се включва при по-голяма температура.
    Last edited by mordohy; d.m.y г., 19:16. Основание: Добавяне
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А горе-долу стрелката като ми показва 1мм преди пред последната стрелка колко градуса е??При положение че последната е 120 пред последната колко е?

Comment

100. Нормално е в града да ти е 90-95 градуса.
        sigpic33201
        930 Quattroporte

Comment

А втората перка на колко градуса горе долу се включва...?И казвате ,че според вас няма място за притеснение

Comment

Първоначално публикувано от sexy_lady_666 Покажи съобщение
            А горе-долу стрелката като ми показва 1мм преди пред последната стрелка колко градуса е??При положение че последната е 120 пред последната колко е?
            Това със стрелката,от опит го знам,е индивидуално за всяка кола.При едно и също положение може да дава разлика от 5-10 градуса.Фиксираш,кое положение е нормално за тебе и се ориентираш от там.И колегата ти каза,че нямаш повод за притеснение
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А втората перка на колко градуса горе долу се включва...?И казвате ,че според вас няма място за притеснение
              Имаш ли климатик?

Comment

да но не го използвам защото не е зареден с фреон и чак лятото ще го използвам и ще го зареждам

Comment

да но не го използвам защото не е зареден с фреон и чак лятото ще го използвам и ще го зареждам
                  Втората перка може да е за климата.Между другото не е добра идея да оставяш системата на климатика празна-влиза влага(ако има пробив) и после става олеле майко.
                  Last edited by victtorbg; d.m.y г., 22:23.

Comment

Стига сте писали глупости!
                    Няма първа/втора перка! Двете перки се въртят ЕДНОВРЕМЕННО. НЕЗАВИСИМО от това дали климатика работи или не!
                    Ако едната не върти ИМА ПРОБЛЕМ!
                    Перките са на два ОТДЕЛНИ БУШОНА, първо там се проверява.

Потърсете с търсачката и "първа степен" Има тонове изписано по въпроса. Това е една от най-вероятните причини за прегряването.
                    Last edited by tonov; d.m.y г., 22:10.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                      Стига сте писали глупости!
                      Няма първа/втора перка! Двете перки се въртят ЕДНОВРЕМЕННО. НЕЗАВИСИМО от това дали климатика работи или не!
                      Ако едната не върти ИМА ПРОБЛЕМ!
                      Перките са на два ОТДЕЛНИ БУШОНА, първо там се проверява.

Потърсете с търсачката и "първа степен" Има тонове изписано по въпроса. Това е една от най-вероятните причини за прегряването.
                      Ама верно ли?Ти и специалист по климатиците ли стана?

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
                        Ама верно ли?Ти и специалист по климатиците ли стана?
                        Специалист по климатици не съм, но не виждам какво общо има това с перките???

А ти специалист по боксери ли си????

И колко перки си оправил?

Comment

Специалист по климатици не съм, но не виждам какво общо има това с перките???

А ти специалист по боксери ли си????

И колко перки си оправил?
                          Много.И вземи се поинтересувай какво общо имат перките с климатика,първа и втора скорост,кога сработват и т.н.Преди да пишеш,че някой пише глупости,погледни ти какви ги пишеш.

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
                            Много.И вземи се поинтересувай какво общо имат перките с климатика,първа и втора скорост,кога сработват и т.н.Преди да пишеш,че някой пише глупости,погледни ти какви ги пишеш.
                            Повярвай ми, преди да пиша нещо винаги проверявам.

За климатика НИЩО не ти оспорвам.
                            Знам и какво общо имат перките с климатика.

НО не искам да се заблуждават хора които четат тази тема.

ДВЕТЕ ПЕРКИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРТЯТ ЕДНОВРЕМЕННО! С климатик, без, на първа степен, на втора - все тая.

Айде стига сме спамили, ако мислиш че има да доизясняваме нещо - на лични.

Comment

Повярвай ми, преди да пиша нещо винаги проверявам.

За климатика НИЩО не ти оспорвам.
                              Знам и какво общо имат перките с климатика.

НО не искам да се заблуждават хора които четат тази тема.

ДВЕТЕ ПЕРКИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРТЯТ ЕДНОВРЕМЕННО! С климатик, без, на първа степен, на втора - все тая.

Айде стига сме спамили, ако мислиш че има да доизясняваме нещо - на лични.
                              Не е съвсем така.Имал съм случаи при които едни и същи марки и модели коли им сработват по различен начин перките.Понякога има разлика.

Comment

Working...
                              X